Jag är en rottweiler hane och jag föddes i Horndal, Dalarna den 5/7 1995.
Jag har ganska länge varit en busig och besvärlig rottweilerpojke. Men jag har ändrat mig väldigt mycket och blivit en ganska behaglig och trevlig hund. Nåja, inte av egen kraft förstås. Matte har haft mig under en riktig specialbehandling de senaste åren skall ni veta.
Jag tycker att min matte är en mycket bra ledare för min flock. Hon vet hur det ska va!! Vid minsta lilla tecken på att jag återfaller och gör någon dumhet, får jag mig en vattendusch som heter duga - rakt mellan ögon. Då är det ju bara att skaka av sig aggressionerna, titta snällt på henne, med ögon som ber om förlåtelse och vandra vidare som om ingenting har hänt. Matte blir i det ögonblicket väldigt stolt över mig och blir lugn och behaglig hon också. Jag älskar henne! Tänk så bra det kan bli om man bara tänker sig för lite!?

Matte vill att jag skall pussa på Birgitta, Siv och Annika som tack för att dom trott på mig och stöttat oss så bra under hela den här tiden. Och då gör jag väl det: PUSS och TACK mina kära, kära vänner för all support!!
Och tack Birgitta för att du säger åt mig om jag skäller för mycket när matte inte finns i närheten - du vet, jag glömmer mig ibland. Och tack för alla kexen jag får - dom är så goda!
Kära nån - jag har ju en husse också!! Jag har ju alldeles glömt bort att han ju faktiskt har trott på mig hela tiden och nu är han så himla stolt över mig för att jag visar alla att jag är duktig. Han skryter som bara den och det värmer ett litet rottishjärta när han gör det. Kramar från Kim

Här ligger jag på klubben och väntar på ett kex!
Här är jag och min matte efter att vi gått ett
Hund i Hand prov som jag klarade galant!
   
Jag och min "lillebror" Basker